2014. január 14., kedd

2014!

Sziasztok! ^^

Elsőnek is boldog újévet kívánunk minden régi és új nézőnknek! Sok idő eltelt az utolsó Team Dragon Star oldalfrissítés óta. Április nyolcadika sem most volt.   

Elsőnek is szeretnénk összegezni a tavalyi évet, mert úgy érezzük ez szükséges.
Voltak tolódások, aminek mi sem örültünk. Eredetileg a Bardock Special-t valamikor nyárra terveztük, legkésőbb augusztusra. De megéltük! Végre sikerült kiadni! Eddigi legnagyobb és legösszetettebb projectünk.

Jelentjük, hogy majdnem kész az egész második évad szövegfordítása és a felvételeket elkezdtük már. Még ha nem is olyan sebességgel mint sokszor szeretnénk de haladunk és remélhetőleg aranyat adunk ki a kezeink közül.

Ahogy ti is, mi is alig várjuk, hogy elkezdjünk dolgozni rajta és kiadjuk.(Kivéve Zeneger aki egy bizonyos epizódtól még mindig sírógörcsöt kap, ha valaki megemlíti.) Biztos észrevehettétek a Bardock speciálból, hogy egy új hang jelent meg. Aki nem jött rá akkor ő nem más, mint Matten, akit főleg a Yugi-Oh! Kurtított Sorozatból ismerhettek. Valamint csatlakozott hozzánk Széles Zoltán -> Ishida is aki egyelőre Nail-t szólaltatja meg 

Tagok jöttek-mentek az elmúlt időszakokban, de válogatni kell és minél nagyobb/idősebb a csapat annál erősebb az elvárás is. Ez CSAKIS ösztönző NEM pedig tehetségi elvárás.

Ezzel zárnánk a tavaly évi jelentést így térjünk át 2014-re, hogy mit is szeretnénk elérni az évben és mire várhattok.
Elsőnek is szeretnénk fellendíteni az epizódok kiadását. Így tervbe vettük, hogy februárra legalább kiadjuk a 14. epizódot. Utána lehet, kicsit belassulunk, és kéthetente adjuk ki a részeket.
A második évad durván 20 részből áll, plusz az évadzáró, ami 3 részes. Ez 23 epizódnyi hangfelvétel. Ugyan év végén kiadtuk a 11. és 12. részt így maradt 21 hátra. Azokból már felvettünk párat, így remélhetőleg ebben az évben sikerül befejeznünk az évadot. És jövőre beérve a Team Four Star-t a 3. évadon dolgozunk majd.

Tartsatok velünk! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése