2012. február 4., szombat

Team Dragon Star

Huhh...hol is kezdjem....

Nem tudom mit mondhatnánk elsőnek. Boldogok vagyunk, csalódottak? Rengeteg kérdés merül fel most bennünk. Kezdjük talán a legelejéről. Csapatunk 2010 decemberében ötlötte ki, hogy nekikezdünk egy paródia leszinkronizálásába. Mindenki annyira beleélte magát, hogy a végén nem lett semmi. xD Tévedést elkerülve nem azért mert elment a kedvünk...(na jó talán) De hát ilyen ez aaaa.... szakma? Mondhatom annak? Lényegében inkább azért mert senkinek sem volt ideje. Tavaly karácsonykor futottunk volna neki ennek,de szó mi szó MISS-eltünk egyet. Hagytuk úgy ahogy van, elástuk szépen álmunkat. Múlt évben is sokszor néztük részeiket a Team Four Star-nak. (Kik az EREDETI paródia készítők!... Minden félreértést elkerülve.)


Említeni pedig a már egyszer felhozott projektünket mindig megtettük egy újabb résznél. Vicces mert valamiért amilyen gyorsan előjött valamelyikünk vele, olyan gyorsan felejtettük el. Aztán eljött a várva várt 2011-es december. Sokat beszélgettünk arról, hogy mostmár tényleg fussunk neki, vagy most vagy soha. Zeneger, Kópé, Predatorrr és mPoOvR közös megegyezés alapján elhatározták, hogy BELECSAPNAK A SNICKERSBE.



Zeneger neki is látott a fordításnak. Gyorsan, egy nap alatt be is fejezte. Többiek lerektorálták. (Hátha van valami kis hiba...) Ezután nekikezdtünk a munkálatoknak. Ilyenkor gondolunk a szinkronhangok gyakorlásán, megtalálásán.(mely nem is volt kis munka...) Féltünk is tőle nagyon. Majd kaptunk egy hetet a gyakroláshoz. Az idő szorított, mert célunk az volt, hogy Karácsony előtt egy nappal kész legyünk, és debütálják is sorozatunkat. De itt kezdőttek ismét a gondok...Kópé és mPoOvR nekiláttak még a felvétel napja előtt pár nappal egy bécsi kirándulásnak Ausztriába. Ahol sikeresen megfáztak a hidegben. Hangjuk teljesen tropa is lett. (Ez sajnos az első részben észrevehető is nagyon) De nem adták fel.  Volt még néhány találkozási gond is, kinek melyik nap nem volt jó, na de az úristenit....csak sikerült nagy nehezen ezt is megoldani. :D Az első rész egy hét alatt az összevágással együtt kész lett.



(Sokan talán hülyeségnek tartják vagy nem értenek egyet egy jópáran hogy, ezzel indítottuk el sorozatunkat. De mi úgy gondoltuk, hogy talán egy  rövid filmmel kéne mégis neki kezdeni. A karácsony miatt is legfőkébb pont ezzel a résszel. Eredetileg egy fa alatti ajándékként készült mint nekünk, és mint a Dragon Ball fanoknak is.)
Karácsonyig volt  hátra még egy hetünk, ezért gyorsan kitaláltuk, hogy erre a legmegfelelőbb hely inkább a Shenlong.hu lenne, mint a YouTube.com. Fogtuk hát sorozatot és már küldtük is nekik el.........................................................................................................................................................
Na igen, minden a tervek szerint haladt. De kudarcot vallott eredeti célunk. Már-már azon gondolkodtunk, hogy feltesszük valahova máshova, mert megtehettük volna. De volt a csapatban néhány makacs ember aki ezt nem engette(pl..jómagam :D) Türelemmel vártunk, mígnem egyszer csak fel nem bukkantunk a Shenlong.hu-n. (Eközben volt elég időnk , így elkészültünk a film második részével is amit majd hamarosan láthattok.) Így hivatalosan is kijelenthetjük, hogy 2012.02.02-én megalakult a Team Dragon Star.


Sorozatunk első részét megtalálhatjátok:   ITT.
A  részek pedig majd Dragon Ball HunBridged sorozat címmel fognak indulni remélhetőleg Shenlong.hu oldalán, és még ebben az évben további más munkálatokkal együtt. (Ezek alatt értünk majd saját speciálokat is.)  De ez még maradjon majd a jövő rejtélye.

Pfuhh..hát az első poszt is csak megvolt... :D
Köszönjük: Team Dragon Star
Elérhetőségünk: teamdragonstar@freemail.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése